0
Stracciatella mousse
LINDT Excellence White Vanilla
15-30 minutter
Let

Moussen er inspireret af den klassiske italienske is, Stracciatella, og kombinerer cremet hvid chokolade med spåner af mørk chokolade. Utrolig lækker!

300 g LINDT EXCELLENCE A Touch of Vanila, hakket
100 g LINDT EXCELLENCE 85 % chokolade, hakket.
3 spsk. (45 ml) rom
475 ml piskefløde
4 æggeblommer

 

1

Smelt chokoladen

 Smelt den hakkede hvide chokolade, tilsæt rom, og rør det til en glat pasta. Tilsæt lidt varmt vand, hvis pastaen er for stiv. Stil den til side.

2

Pisk fløden

  • Pisk fløden i en anden skål, og stil den i køleskabet.


3

Pisk æggeblommerne

  • Pisk æggeblommerne i en anden skål.
4

Kom den hvide chokolade

  •  Kom den hvide chokolade i æggeblommerne og rør rundt, til det er blandet godt sammen.


5

Fold piskefløden

  • Fold piskefløden i.


6

Fold chokoladen i

  • Fold den mørke, hakkede chokolade i.


7

Kom det i en skål

  • Kom det i en skål eller individuelle serveringsglas, og dæk til med husholdningsfilm.


8

Afkøl

  • Afkøles minimum 6 timer eller natten over.