0
Jordbær dyppet i chokolade
LINDT Dark or White Chocolate
15-30 minutter
Let

Den ultimative sammensætning af chokolade og frugt.

3 plader (100 g hver) LINDT Bittersweet eller hvid chokolade, hakket. 
12-14 mellemstore jordbær

  • ½ plade LINDT mørk eller hvid chokolade, hakket
1
  • Tør jordbærrene af med en fugtig klud, og dup dem tørre. Undlad at skylle dem.
2
  • Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen.
3
  • Hold i jordbærrenes grønne top, og dyp dem i den smeltede chokolade.
4
  • Ryst forsigtigt den overflødige chokolade af, og anbring jordbærrene på en bakke med bagepapir.

 

 

5
  • Anbring bakken i køleskabet i ca. 5 minutter, til chokoladen er størknet.
6
  • Dryp jordbærrene med chokolade i kontrastfarve ved hjælp af en sprøjtepose. Det giver jordbærrene et elegant og professionelt udseende.