0
Hvid chokolade creme brûlée
6
LINDT Excellence White Vanilla
30-45 minutter
Medium

Bryd igennem karameloverfladen, og nyd cremen, der venter dig.

475 ml piskefløde
5 æggeblommer
65 g sukker
Et nip salt
100 g LINDT EXCELLENCE A Touch of Vanila
Melis til karamellisering, ca. 1 tsk. pr. ramekin

1

Forvarm

  • Forvarm ovnen til 150 ˚C.


2

Anbring 6 ramekiner

  • Anbring 6 ramekiner i et ildfast fad, der er dybt nok til at kunne fyldes med vand til midten af ramekinerne.
3

Pisk

  • Pisk æggeblommer, sukker og salt sammen i en ildfast skål.


4

Opvarm

  • Opvarm piskefløden til kogepunktet, og tilsæt hakket chokolade. Rør eller pisk, til chokoladen er helt smeltet.

 

5

Hæld langsomt

  •  Hæld langsomt den varme fløde i æggeblommerne under konstant piskning.


6

Si

  • Si blandingen, og hæld den i ramekinerne i det ildfaste fad, og sæt det i ovnen. Fyld det ildfaste fad med varmt vand, til det når midt på ramekinerne. Denne metode forhindrer, at vandet "pjasker" op i creme brûlée-blandingen.


7

Bages

  • Bages i 30-35 minutter.

 

 

8

Tag dem ud

  • Tag dem ud af ovnen, lad dem afkøle, og sæt dem i køleskabet. Kan tilberedes dagen før servering.