0
Chokoladetrøfler
LINDT Chocolate
15-30 minutter
Let

Små luksuriøse konfektstykker fremstillet af en kombination af chokolade og fløde, der også kaldes ganache. Sæt dit personlige præg på trøflerne, og overrask dine venner!

  •  60 ml piskefløde
  •  150 g LINDT mælkechokolade, hakket
  •  15 g blødt smør

 

  • 60 ml piskefløde
  • 150g LINDT Bittersweet chokolade, hakket
  • 15 g blødt smør
  • 60 ml piskefløde
  • 150g LINDT hvid chokolade, hakket

 

 

1

Opvarm fløden

  • Opvarm fløden til det går i kog, tilsæt den hakkede chokolade, og fjern gryden fra varmen.

 

2

Rør eller pisk

  • Rør eller pisk, til chokoladen er smeltet helt.

 

3

Kun til hvide

  • Kun til mælke- eller mørke trøfler: Kom smørret i og rør rundt, til ganachen er glat.
4

Kom det i en skål

  • Kom det i en skål, og dæk med husholdningsfilm. Sørg for, at filmen har kontakt med hele overfladen af ganachen.
5

Afkøl

  • Afkøl natten over, eller til ganachen er stivnet.
6

Formning af trøflerne

  • Brug en melonudstikker, en lille isske eller en teske.
  • Rul ganachen til en kugle, og anbring den på pergamentpapir.
  • Rul de færdige trøfler i usødet kakaopulver (se "Færdiggørelse af trøfler" for at få flere tips).