0
Chokolademousse
6-8
LINDT EXCELLENCE
15-30 minutter
Ambitiøs

Hvis du holder af at have gæster, bliver denne opskrift helt sikkert en fast del af dit repertoire.

  • 2 x 3.5oz (100g) Bars LINDT EXCELLENCE 70% COCOA Dark Chocolate, chopped
  • 1 x 3.5oz (100g) Bar LINDT SWISS CLASSIC Milk Chocolate, chopped
  • 3 eggs - separated
  • 1 1⁄4 cup (300ml) heavy cream
  • 1⁄2 cup (100ml) milk
  • 1 dessert spoon of sugar
1
  • Kom de hakkede chokoladestykker i en skål, og tilsæt mælken.
  • Smelt chokoladen og mælken sammen over vandbad (vandet må ikke koge).


2
  • Pisk æggeblommerne til de skummer, fjern skålen fra det varme vandbad, og rør de skummende æggeblommer i chokoladeblandingen.


3
  • Pisk æggehviderne stive sammen med sukkeret til en cremet blanding. Hæld chokoladeblandingen i, og rør det godt sammen.
4
  • Pisk fløden, til den er tyk og cremet, og rør den i chokoladeblandingen (gem evt. lidt flødeskum til pynt).
5
  • Hæld moussen i en skål, og dæk den med husholdningsfilm. Opbevares koldt ved 1-5 ˚C natten over.
6
  • Form ovale boller af chokolademoussen med to dessertskeer (eller form runde kugler med en isske).
  • Anbring dem på desserttallerkner.
  • Pynt med piskefløde og frugt.