0
Black Forest kirsebær crumble
4-6
LINDT Excellence 70%
45-60 minutter
Medium

Forkæl dine gæster med den pikante smag af kirsebær og lækre brownies.

200 g LINDT Excellence 70 %
150 g sukker
150 g blødt smør (usaltet)
4 æg
80 g mel
1 tsk. bagepulver

250 ml kirsebærsaft
1 stang kanel
Korn fra 1 stang vanilje
½ chili uden kerner
50 g sukker
1 tsk. majsstivelse
400 g syltede kirsebær uden sten
300 ml fløde
50 g sukker
3-4 spsk. Kirsch

 

1

Tænd for ovnen

  • Opvarm ovnen til 160 ˚C.
  • Kom chokolade, smør og sukker over vandbad, og lade det smelte sammen.
  • Fjern skålen, og rør æggene i chokoladeblandingen et ad gangen.
  • Rør mel og bagepulver i dejen.
  • Hæld dejen i en bageform på ca. 30 x 40 cm foret med bagepapir, og bag i ca. 30 minutter.
  • Afkøl, før kagen udskæres i mindre stykker.
2

Opvarm kirsebærsaften

  • Opvarm kirsebærsaften med krydderierne og sukkeret. Tilsæt majsstivelsen udrørt i lidt koldt for at tykne saften. Kom kirsebærrene i saucen. Lad saucen afkøle lidt, og hæld den derefter i glassene. Fordel 2/3 af browniestykkerne over saucen
3

Pisk fløden

  • Pisk fløde og sukker til skum, og bland Kirsch-likøren i. Kom flødeskummet i glassene, og fordel resten af browniestykkerne oven på.