Varm chokolademokka
Varm chokolademokka - Lindt EXCELLENCE
Denne luksuriøse varme chokolade er elegant og intens takket være Lindt EXCELLENCE 70% og et shot stærk espresso. Top med flødeskum og chokoladespåner – og nyd en rolig stund.
Let
1 person
Ingredienser
- 1 ¾ dl Mælk
- 3 spsk Varm espresso
- 75 g Lindt Excellence 70%, hakket
- 1 dl Piskefløde
- TIL PYNT: Chokoladespåner
Metode
Trin 1.
Hæld mælk og espresso i en kasserolle og opvarm langsomt under omrøring til det
begynder at simre.
Trin 2.
Tilsæt hakket chokolade og rør til det er smeltet og glat.
Trin 3.
Hæld chokoladen i et højt krus eller glas.
Trin 4.
Pisk fløden til skum og top over chokoladen. Drys med chokoladespåner.
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse