Chokoladetrøfler
Chokoladetrøfler - Lindt EXCELLENCE
Disse mørke chokoladetrøfler er super nemme at lave, og du kan lave dine egne favorittrøfler ved at rulle dem
i forskellige toppings eller tilsætte likør, appelsinskal og andre smagsgivere. Perfekt til kaffen, værtindegaven
eller som elegante petit fours.
Let
12 personer
Ingredienser
- 0,6 dl Piskefløde
- 100 g Lindt EXCELLENCE 70%, finthakket
- 1 spsk Blødt usaltet smør
- evt. lidt likør, appelsinskal, tørrede bær mv
Metode
Trin 1.
Opvarm fløden til kogepunktet og fjern fra varmen. Tilsæt hakket chokolade og rør til
chokoladen er helt smeltet. Tilsæt smør og rør til ganachen er glat. Tilsæt evt. appelsinskal,
likør eller lignende.
Trin 2.
Hæld i en skål og dæk med husholdningsfilm. Sørg for at filmen rører hele overfladen
af ganachen. Stil i køleskabet til den har sat sig og er helt kold.
Trin 3.
Brug en melonskærer eller en teske til at forme små trøfler. Rul hurtigt trøflerne runde og sæt
på bagepapir. Tril til slut trøflerne i f.eks. kakaopulver eller finthakkede nødder.
Trin 4.
CHOKOLATIERS TIP
Håndter trøfler med forsigtighed.
På grund af deres høje fedtindhold smelter
de i dine hænder, når du ruller dem.
Bliv kreativ med dine dekorationer,
andre hakkede nødder (hasselnødder
og pistacienødder) og chokoladekrøller
og smag – vidunderligt.
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse