Mørk chokoladebar med mandler

Mørk chokoladebar med mandler - Lindt EXCELLENC

Sprøde mandler i et tyndt lag mørk chokolade bliver til den smukkeste chokoladebar – perfekt som en hjemmelavet gave eller som en sød forkælelse. 

Let

Ingredienser

  • 400 g Lindt Excellence 70%, hakket
  • 150 g Ristede mandler

Metode

Trin 1.

FORBEREDELSE Beklæd en form (ca. 20 x 30 cm) med bagepapir og stil til side.

Trin 2.

Kom den hakkede chokolade i en skål og smelt den langsomt over vandbad til chokoladen er glat. Tag af varmen og lad stå i ca. 10 min.

Trin 3.

Tilsæt mandler og vend sammen.

Trin 4.

Hæld massen i formen med bagepapir og fordel jævnt med en palet. Lad det køle til chokoladen har sat sig helt (evt. i køleskabet, men chokoladen risikerer at miste sin glans).

Trin 5.

Knæk chokoladebarken i rustikke stykker eller skær den ud med en skarp kniv. Pak ind i cellofan og bind en smuk sløjfe. Spis inden for to uger.

Anmeldelser

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder: Mørk chokoladebar med mandler