Mørk chokoladebar med mandler
Mørk chokoladebar med mandler - Lindt EXCELLENC
Sprøde mandler i et tyndt lag mørk chokolade bliver til den smukkeste chokoladebar – perfekt som en hjemmelavet gave eller som en sød forkælelse.
Let
Ingredienser
- 400 g Lindt Excellence 70%, hakket
- 150 g Ristede mandler
Metode
Trin 1.
FORBEREDELSE
Beklæd en form (ca. 20 x 30 cm) med bagepapir og stil til side.
Trin 2.
Kom den hakkede chokolade i en skål og smelt den langsomt over vandbad til
chokoladen er glat. Tag af varmen og lad stå i ca. 10 min.
Trin 3.
Tilsæt mandler og vend sammen.
Trin 4.
Hæld massen i formen med bagepapir og fordel jævnt med en palet. Lad det køle til chokoladen har sat sig helt (evt. i køleskabet, men chokoladen risikerer at miste sin glans).
Trin 5.
Knæk chokoladebarken i rustikke stykker eller skær den ud med en skarp kniv.
Pak ind i cellofan og bind en smuk sløjfe. Spis inden for to uger.
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse