Chocolate chip cookies med havsalt
Chocholate chip cookie med havsalt - Lindt EXCELLENCE
Er der noget bedre end på én gange lune, sprøde og
bløde cookies? Disse fantastiske chocolate chip cookies
er med intens, mørk og fyldig chokolade og knasende
havsalt i en perfekt kombination.
12 minutter
Let
12 personer
Ingredienser
- 4 ¾ dl Hvedemel
- 1 tsk Flagesalt
- ½ tsk Bagepulver
- ½ tsk. Natron
- 175 g Blødt smør
- 100 g Sukker
- 100 g Brun farin
- 1 spsk Flydende honning
- 1 æg
- 1 tsk Vaniljesukker
- 200 g Lindt Excellence 70%, grofthakket
Metode
Trin 1.
FORBEREDELSE
Tænd ovnen på 175°C, og beklæd to bageplader med bagepapir.
Trin 2.
Bland hvedemel, havsalt, bagepulver og natron sammen og sæt til side.
Trin 3.
Pisk blødt smør sammen med sukker og brun farin til det er lyst og luftigt. Tilsæt æg,
honning og vanilje, derefter melblandingen, og vend sammen til en glat dej.
Trin 4.
Tilsæt hakket chokolade.
Trin 5.
Sæt omkring 6 klumper dej af ca. 30 g på hver bagepladerne med god afstand imellem, da de flyder ud.
Trin 6.
Drys med ekstra flagesalt.
Trin 7.
Bag en plade ad gangen midt i ovnen i ca. 12-14 minutter eller til kagerne er let gyldne. Afkøl på rist.
Trin 8.
CHOKOLATIERS TIP
Lindt Excellence 70% kan erstattes med 2 plader (100 g hver) af din yndlingssmag. For ekstra salt touch, prøv Excellence Seasalt eller Excellence Caramel Seasalt.
Anmeldelser
Skriv din egen anmeldelse