Lindt PATISSERIE Chocolate Lava Cake 240g
159,00 kr.
På lager
At bage en imponerende middagsdessert med et minimum af besvær – denne chokoladekage, også kendt som chokoladefondant eller lava kage, har en dejlig flydende midte. Kan det blive bedre for en chokoladeelsker? Lindts chokolademestre har skabt en fantastisk kageblanding, så du med et par enkle trin kan imponere dine middagsgæster med en dessert ud over det sædvanlige. Alt du skal tilføje er 2 mellemstore æg.
1. Smør og drys mel i de 4 aluminiumsforme, der kommer i pakken. Hæld indholdet af kuverten i en skål og tilsæt æggene.
2. Pisk med en elpisker i cirka et minut på middel hastighed.
3. Fordel blandingen i de 4 forme og bag i 8 minutter i en forvarmet ovn ved 220°C
4. For de bedste resultater anbefaler vi IKKE at bruge en varmluftsovn.
5. Lad dem hvile udenfor ovnen i 10 minutter efter bagningen.
6. Vend på en tallerken og server varm eller lun.
Tip fra vores chokolademestre: Overrask dine gæster med kontrasten mellem varmt og koldt, server chokoladefondanten med en kugle vaniljeis og røde bær.
Ernæringsfakta:
Energi kJ | 1410 |
Energi kcal | 336 |
Fedt | 13 |
- heraf mættede fedtsyrer | 7.8 |
Kulhydrat | 48 |
- heraf sukkerarter | 34 |
Protein | 7.3 |
Salt(g) | 0.34 |
Ingredienser:
Ingredienser: Ingredienser: Dextrose, Lindt chokolade 29% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, chokoladen indeholder mindst 35% kakaotørstof), kakaopulver, tørret glukosesirup, kartoffelmel, majsstivelse, vegetabilske fedtstoffer (kokos), skummetMÆLKspulver, stabilisator (sodiumcitrat, kaliumfosfater), emulgatorer (mono- og diglycerider af fedtsyrer), salt, aromaer. Kan indeholde NØDDER, SOJA. |
Allergens: MÆLK, NØDDER, SOJA |