Lindt PATISSERIE Chocolate Cake 400g
169,00 kr.
På lager
Med Lindts Torta al Cioccolato kan du nemt lave en luftig, saftig og velsmagende chokoladekage. Med ganske få enkle trin skaber du en uimodståelig chokoladekage. Overrask dine nærmeste med denne imponerende chokoladekage, der passer til både store og små. Perfekt som afslutning på enhver middag eller til kaffepausen på arbejdet. Giver hverdagen lidt luksus.
1. Smør og drys mel i en rund bageform med aftagelig kant. Hæld 200 ml fløde og de 3 æg i en skål.
2. Tilsæt indholdet af kageblandingen og bland med en elpisker. Bland i cirka tre minutter ved medium hastighed.
3. Hæld dejen i bageformen med aftagelig kant, 22 - 24 cm i diameter.
4. Bag i 35 minutter i en forvarmet ovn ved 175°C.
5. Tag ud af ovnen og lad køle af i 10 minutter.
6. Pynt den afkølede kage med flormelis inden servering.
Tip fra vores chokolademestre: Drys kagen rigeligt med flormelis og server med frisk frugt. Tager et par minutter at forberede, og et øjeblik at blive forelsket.
Ernæringsfakta:
Energi kJ | 1555 |
Energi kcal | 372 |
Fedt | 18 |
- heraf mættede fedtsyrer | 9.8 |
Kulhydrat | 44 |
- heraf sukkerarter | 30 |
Protein | 6.5 |
Salt(g) | 1.3 |
Ingredienser:
Ingredienser: Ingredienser: Lindt chokolade 65% (sukker, kakaomasse, kakaosmør, kakaopulver, chokoladen indeholder mindst 35% kakaotørstof), HVEDEmel, sukker, majsstivelse, kartoffelmel, hævemiddel (sodiumfosfater, sodiumcarbonat), stabilisatorer (xanthangummi), aromaer, salt. Kan indeholde NØDDER, MÆLK, SOJA. |
Allergens: HVEDE, NØDDER, MÆLK, SOJA |