Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt GOLD BUNNY Milk Chocolate 100g

Special Price 36,33 kr. Regular Price 51,90 kr.

Lindt GOLD BUNNY Milk Chocolate 100g

Lindt GOLD BUNNY Milk Chocolate 100g

51,90 kr. 36,33 kr.
På lager
Skab den ultimative påskestemning med Lindt GOLD BUNNY Milk Chocolate, vores ikoniske påskehare lavet af den fineste mælkechokolade. Lindt GOLD BUNNY er en påskehare lavet af den fineste chokolade og har været en elsket påskehare verden over siden 1952. Vores dejlige GOLD BUNNY er lavet af dejlig mælkechokolade og er pakket ind i sin traditionelle guldfolie, røde bånd og guldklokker. Lyden af ​​GOLD BUNNYs klokke er et tegn på, at det længe ventede forår og påske er her! Nyd den rige smag af uimodståeligt cremet mælkechokolade, og forkæl dig selv eller en du holder af med denne elegante, gyldne påskehare. Lindt GOLD BUNNY er en perfekt påskegave at give til alle chokoladeelskere - store som små. Denne chokoladepåskehare er omhyggeligt udformet af vores chokolademestre, som har lavet schweizisk chokolade af højeste kvalitet siden 1845. Lindt GOLD BUNNY fås i forskellige smagsvarianter og størrelser og er lige så velegnet til påskejagten, som den er til at pynte på påskebordet.

Ernæringsfakta:

Energi kJ 2272
Energi kcal 544
Protein 7.2
Fedt 32
- heraf mættede fedtsyrer 19
Kulhydrat 56
- heraf sukkerarter 54
Salt(g) 0.32

Ingredienser:

Ingredienser: Sukker, kakaosmør, sødMÆLKspulver, kakaomasse, LAKTOSE (MÆLK), skummetMÆLKspulver, emulgator (SOJAlecithin), BYGmaltekstrakt, aroma. Kan indeholde HASSELNØDDER, MANDLER, andre NØDDER. Mælkechokolade indeholder mindst 30% kakaotørstof og mindst 18% mælketørstof.
Allergens: MÆLK, LAKTOSE, SOJA, BYG, Kan indeholde: HASSELNØDDER, MANDLER, NØDDER