Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt EXCELLENCE Dark Chili Bar 100g

39,90 kr.

Lindt EXCELLENCE Dark Chili Bar 100g

Lindt EXCELLENCE Dark Chili Bar 100g

39,90 kr.
På lager
Lindt EXCELLENCE Dark Chili er en luksuriøs chokoladebar lavet af den højeste kvalitet med de fineste ingredienser, skabt af Lindts chokolademestre. Den perfekte kombination af blød mørk chokolade med et højt kakaoindhold med et strejf af Premium rød chili giver en dyb smag, der skaber en sand smagsoplevelse for dine sanser. Nyd den tilfredsstillende lyd, der opstår, når du brækker et stykke af de usædvanligt tynde chokoladebarer og lægger mærke til den intense kakaoaroma. Tag et stykke chokolade og lad det smelte på tungen. Siden 1845 har Lindts chokolademestre kombineret deres ekspertise med ingredienser af den højeste kvalitet fra hele verden for at fremstille de fineste chokoladeprodukter. Bæredygtig dyrkede kakaobønner gennem Lindt & Sprüngli Farming Program - i samarbejde med landmænd og deres lokalsamfund.

Ernæringsfakta:

Energi kJ 2240
Energi kcal 538
Protein 6.1
Fedt 33
- heraf mættede fedtsyrer 20
Kulhydrat 50
- heraf sukkerarter 48
Salt(g) 0.1

Ingredienser:

Ingredienser: sukker, kakaomasse, kakaosmør, vandfrit MÆLKefedt, emulgator (SOJAlecithin), chilliekstrakt, aromaer. Kan indeholde MÆLK, HASSELNØDDER, MANDLER, andre NØDDER., Mørk chokolade indeholder mindst 48% kakaotørstof
Allergens: MÆLK, SOJA, Kan indeholde: MÆLK, HASSELNØDDER, MANDLER, NØDDER