Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt EXCELLENCE Dark 90% Bar 100g

39,90 kr.

På lager
Lindt EXCELLENCE Dark 90% er en luksuriøs chokoladebar lavet af den fineste mørke chokolade af 90% kakao med en rig og kraftfuld karakter, lavet af højeste kvalitet med de fineste ingredienser produceret af Lindt chokolademestre. Den perfekte kombination af mørk chokolade med en højt kakaoindhold giver en dyb kakaosmag og en overraskende afbalanceret smag for at skabe en sand smagsoplevelse for dine sanser. Nyd den tilfredsstillende lyd, der opstår, når du brækker et stykke af de usædvanligt tynde chokoladebarer og lægger mærke til den intense kakaoaroma. Tag et stykke chokolade og lad det smelte på tungen. Siden 1845 har Lindts chokolademestre kombineret deres ekspertise med ingredienser af højeste kvalitet fra hele verden for at producere de fineste chokoladeprodukter. Bæredygtig dyrkede kakaobønner gennem Lindt & Sprüngli Farming Program - i samarbejde med landmænd og deres lokalsamfund.

Ernæringsfakta:

Energi kJ 2483
Energi kcal 592
Fedt 55
- heraf mættede fedtsyrer 30
Kulhydrat 14
- heraf sukkerarter 7
Protein 10
Salt(g) 0.03

Ingredienser:

Ingredienser: Kakaomasse, kakaosmør, fedtfattigt kakaopulver, sukker. Kan indeholde HASSELNØDDER, MANDLER, andre NØDDER, MÆLK, SOJA. Mørk chokolade indeholder mindst 90% kakaotørstof.
Allergens: , Kan indeholde: HASSELNØDDER, MANDLER, NØDDER, MÆLK, SOJA