Gør en forskel: Karriere hos Lindt

Vores succes afhænger af vores folk. Hos Lindt ønsker vi at styrke vores personale til at nå deres fulde potentiale. Vi søger personer med en bred vifte af baggrunde. De tilbyder alle forskellige perspektiver, men, afgørende, deler de samme dedikation, drive og ambition.

Vi investerer i talent, fordi vi ved, at ethvert produkt kun er så godt som folkene bag det.

Det er det, der gør vores chokolade i verdensklasse. Vi ønsker at gøre en forskel i dit liv - så du kan gøre en forskel i vores.

Lindt Nordens Historie

Lindt har glædet chokoladeelskere over hele verden siden 1845. I løbet af de 175 år, Lindt & Sprüngli har eksisteret, har vi produceret chokolade og chokoladerelaterede produkter. Intet andet. Generationer af begejstrede, fantasifulde, entusiastiske og opfindsomme medarbejdere har bygget virksomheden op til, hvad den er i dag: verdens førende producent af premium chokolade.

I 2005 begyndte Lindt Nordics succeshistorie. Startende med 4 medarbejdere er vi nu i 2020'erne et stærkt team på 120 medarbejdere, der er dedikeret til at give chokoladeelskere i Norden oplevelsen af den fineste chokolade. Fra at have været en nichespiller i regionen voksede Lindt hurtigt til at være den 2. største leverandør af chokoladetabletter & -praliner i Sverige og er en af de hurtigst voksende chokoladevirksomheder i Norden.

Langt, vi anser Lindt for at være det mest lysende navn inden for premium-chokoladekategorien.

Lindt bunny production line.

Gør en forskel: Karriere hos Lindt

Vores succes afhænger af vores folk. Hos Lindt ønsker vi at styrke vores personale til at nå deres fulde potentiale. Vi søger personer med en bred vifte af baggrunde. De tilbyder alle forskellige perspektiver, men, afgørende, deler de samme dedikation, drive og ambition.

Vi investerer i talent, fordi vi ved, at ethvert produkt kun er så godt som folkene bag det.

Det er det, der gør vores chokolade i verdensklasse. Vi ønsker at gøre en forskel i dit liv - så du kan gøre en forskel i vores.

CEO-erklæring

"Jeg nyder virkelig at arbejde for denne virksomhed, og det har jeg gjort i mere end 20 år nu. Det er en sand fornøjelse og ære at bidrage til LINDTs rejse ind i fremtiden her i Norden. Vi har opnået storslåede resultater i de seneste 15 år. , men faktisk er vi stadig i begyndelsen af vores eventyr.

Jeg har det fantastiske held, at jeg kan arbejde sammen med nogle af de mest talentfulde, vidende og entusiastiske kolleger og teammedlemmer i branchen. Jeg er inspireret af deres vilje til at lykkes og af deres ambition om at være en del af en arv. Det er, hvad det hele handler om: at efterlade et mærke."

Patrick Faeh, CEO

Lindt CEO.

Hvad vores medarbejdere siger

Sandra M., Nordic Brand Manager

”Det bedste ved Lindt er, at der er en åbenhed, en fremadstormende ånd og vi støtter hinanden hver dag. Jeg har stor frihed og mulighed for at påvirke mit arbejde, min indsats vægtes højt. Det er sjovt at være med til at forgylde hverdagen med vores premium-produkter. Jeg er ekstra stolt over at have bidraget til lanceringen af Excellence Salty Liquorice på det nordiske marked.”

Johan E., Sales Executive Sverige

"Det, jeg elsker ved mit job, er at arbejde tæt sammen med vores kunder, der repræsenterer et velkendt premium brand. Selvom vi er en del af en global virksomhed, har vi et klart ansvar for vores lokale marked, og jeg er i stand til at bidrage til vækst. Mit team er fantastisk, alle er dedikerede til at gøre deres bedste, og vores kultur er meget "vi er i det her sammen".

Heli R., Butikschef Lindt Zhar Outlet Finland

”Det bedste ved mit job er forbrugerkontakten – at møde mennesker hver dag, som deler passionen for chokolade. Vores mål er at overgå kundernes behov og få dem til at smile. Med fremragende kundeservice stræber vi efter at få dem til at besøge os igen. Vi har et stærkt fællesskab, og vi arbejder tæt sammen. Alle støtter hinanden. Jeg føler, at jeg er en del af en stor familie."

Malle M., Sales Executive Sverige

”Jeg elsker mit job, fordi vi stræber efter ekspertise i alt, hvad vi gør. Vi deler erfaringer og viden, hvilket betyder, at du lærer nyt hver dag. Vi er iværksættere med hjertet på det rigtige sted. Lindt er som min anden familie.”

Anna A., Account Manager / Regional Product Manager

”Det er meget spændende at arbejde med et brand, som medarbejdere og forbrugere brænder så meget for, og et brand, der vækker glæde hos folk. Virksomhedens værdier og mine værdier passer godt sammen, hvilket er meget vigtigt for mig. Jeg kan stolt fortælle folk, hvor jeg arbejder. Lindt giver medarbejderne mulighed og tillid til at udvikle deres ansvar og vokse ind i nye roller. Lindt har en meget opmuntrende virksomhedskultur. Nye ideer og forslag modtages altid med et åbent sind.”

Josefin B., Sales Controller/Business Analyst & KAM

”Hos Lindt er der store muligheder for at udvikle sig, både i den nordiske organisation og i Lindt Group internationalt. Det, jeg laver, bidrager til udviklingen af forretningen – jeg føler, at jeg kan få indflydelse hver dag. Kulturen her er præget af åbenhed og fremadrettet tænkning. Vi har en fantastisk positiv og støttende teamånd, både i mit team og på tværs af afdelinger.”

Arbejde hos Lindt

Hos Lindt & Sprüngli søger vi passionerede mennesker som dig. Vi tilbyder en bred vifte af karrieremuligheder – find dit perfekte match ved at gennemse vores afdelinger inden for Detail, Marketing, Salg, Supply Chain eller Finans. Vi kan ikke vente med at høre fra dig.

Employees with the Lindt bunny.

Fordele

Vi er en succesrig virksomhed med en familiefølelse og et væld af muligheder for vækst - både i dit professionelle og personlige liv. Vi udvider konstant og har mulighed for at give dig internationale oplevelser. Alle vores medarbejdere på hver lokation nyder godt af de bedste fordele, der er tilpasset det lokale marked. Og glem ikke al den chokolade!

Placeringer

Lindt er globalt inden for rækkevidde, men lokalt i hjertet. Vi har butiks- og kontorlokaler i næsten alle hovedstader og større byer rundt om i verden, mens vores produktionsfaciliteter er placeret i mere afsidesliggende områder og inkluderer alle fordele.

Hvert af disse kontorer, butikker og produktionsfaciliteter forbliver forbundet med vores globale netværk, men har friheden til at udvikle sin egen atmosfære, der er unik for den region, den befinder sig i.

Gennemse vores karrieremuligheder og verdenskort for at se, hvor vi er.

Find os
Lindt headquarters.