Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

BRUGERBETINGELSER

BRUGERBETINGELSER GÆLDENDE FOR VORES HJEMMESIDER, NETBUTIKKER, APPER OG ANDRE SIDER PÅ SOCIALE MEDIER

I LINDT-&-SPRÜNGLI (»Lindt«) har du fundet en partner som er dedikeret til at producere verdens fineste chokolader.Vi er glade for, at du fandt lindt.dk og ønsker dig hjertelig velkommen!

Vi opretholder tilliden hos vores online kunde på vores hjemmesider, webbutikker, apper og sociale medier (i det følgende benævnt »Hjemmesiderne«).

Disse brugsbetingelser gælder for adgangen til og brugen af Lindts Hjemmesider – uanset om hjemmesiden drives af Lindt selv, eller om siden drives på en tredjepartsplatform. Ved at tilgå, gennemse eller bruge vores Hjemmesider, anerkender du at du har læst, forstået og accepteret disse brugerbetingelser.

Vi forbeholder os ret til at opdatere disse brugerbetingelser fra tid til anden, især af lovmæssige eller regulatoriske årsager eller for optimal funktion af Hjemmesiderne.

INTELLEKTUELLE EJENDOMSRETTIGHEDER

Alle ophavsrettigheder, varemærker og andre immaterielle rettigheder til al tekst, alle billeder og alle andre materialer på vores Hjemmesider tilhører Lindt eller indgår med tilladelse fra den pågældende ejer. Du får lov til at gennemse Hjemmesiderne og genanvende uddrag til din egen personlige brug. Vær venlig imidlertid at bibeholde alle ophavsrettigheder og varemærkemeddelelser. Gengivelsen, salget eller den kommercielle brug af indholdet er dog forbudt.

Du garanterer at du er ejer uden begrænsning af alle opslag, kommentarer eller ekspertiser du slår op på vores Hjemmesider, herunder, men ikke begrænset til, ideer, feedback og knowhow, eller at du har fået tilladelse til at dele oplysninger med os. Ligeså tager du imod, at Lindt har lov til at genbruge dine opslag uden kompensation.

Yderligere oplysninger (såsom billeder, tekst, arkiv eller medier) du tilgår på vores Hjemmesider er udelukkende på eget ansvar af den, sådant indhold stammede fra. Lindt garanterer ikke at din bruge af enhver form for indhold som vises på vores Hjemmesider, ikke krænker tredjemandsrettigheder.

YDERLIGERE OPLYSNINGER OM VORES HJEMMESIDER

Eventuelle personoplysninger du deler med os over internettet beskyttes ifølge vores privatlivspolitik . Vi inviterer dig til at læse privatlivspolitikken omhyggeligt inden for at du oplyser os nogen af dine personoplysninger.

Du skal afstå fra at bruge vores Hjemmesider til at overtræde nogens privatliv eller/og nedgør Lindt og dens partnere, eller til at angribe vores systemer med virusser eller sikkerhedsproblemer.

Du kan tilkoble indhold til vores Hjemmesider forudsat at du ikke antyder på nogen vis, at du er tilknyttet eller påtegnet af os. Du skal ikke benytte dig af » framing«, »dybe links/deep linking« eller lignende praksis. Desuden skal du sikre at linket du slår op åbner i nyt vindue. Yderligere oplysninger eller materialer du deler med Lindt over internettet, pr. e-mail eller ej, inklusive alle arkiver, kommentarer og forslag, er og vil blive behandlet som værende ikke-fortrolig og ikke-ophavsretligt beskyttet.

DINE VURDERINGER, ANMELDELSER OG VIDNESBYRD OM VORES PRODUKTER  

Lindt glæder sig over dine tilbagemeldinger om vores produkter eller tjenester ved vores loyalitetsprogrammer, Hjemmesider, eller platforme. Produktvidnesbyrd skal være sandfærdige og konstruktive. Desuden forbeholder vi os ret til at redigere dine vidnesbyrd iht. længde, retskrivning, osv. samt til at genindlæg dine kommentarer i markedsføring- eller kommunikationsmaterialer.

ONLINE SALGSKAMPAGNER OG KONKURRENCER

Du kan deltage i vores online salgskampagner og konkurrencer på vores Hjemmesider uden nogen forpligtelser over for dig til at købe eller bestille vores produkter eller tjenester. Bestemmelserne for hver kampagne er kommunikeret sammen med informationerne der er afgivet under registreringen til salgskampagnen. Vi vil give skriftlig meddelelse til vinderne. Vores privatlivspolitik gælder for indsamlingen af jeres personoplysninger iht. salgskampagner eller konkurrencer.

DIN KONTO HOS OS

Såfremt du opretter konto på vores Hjemmesider, er du ansvarlig for at sikre at personoplysningerne at du oplyser er troværdige, akkurate og tidssvarende på alle måder. Hvis dine personoplysninger ændres eller hvis du ønsker at opsige din konto, må du kontakte os på +46 8 546 140 00 eller via vores kontaktformular: [www.lindt.nordic/contact-us/].

Ved registrering får du en adgangskode. Det skal holdes hemmeligt. Du er alene ansvarlig hvis du ikke opretholder fortroligheden af din adgangskode.

Vi forbeholder os ret til at nægte service eller/og at lukke konti uden forudgående varsel hvis du krænker disse brugerbetingelser eller hvis, efter vores eget skøn, mener vi at det er i Lindts bedste interesse at gøre det.

VORES ANSVAR

Selv om vores mål er at tilbyde den bedst mulige service, garanterer vi ikke at tjenester på Hjemmesiderne opfylder dine standarder, eller at de vil blive fejlfri, eller at de vil være til rådighed hele tiden. Bemærk at visse onlinetilbud eller nyheder på vores Hjemmesider kan indeholde oplysninger om produkter eller tjenester som ikke er til salg i dit land.

Som en service til besøgende kan Lindts Hjemmesider komprimere hypertekstlinks, der omdirigerer til andre hjemmesider, som ikke drives eller kontrolleres af Lindt eller dets datterselskaber.
Lindt betragtes ikke som ansvarlig for disse hjemmesider og dermed afviser ethvert ansvar og erstatningspligt i relation til deres indhold, lovlighed, nøjagtighed eller funktioner.
Imens Lindt træffer rimelige foranstaltninger for at foretage sig de nødvendige umage med at udelukke vira eller andre computerkoder, giver det ikke nogen garanti eller påtage noget ansvar iht. vira eller sådanne computerkoder.

Vi udelukker eller begrænser ikke vores ansvar for personskader eller dødsfald som følge af vores uagtsomhed i det fulde omfang tilladt ved hver gældende lovgivning. Lindt, dens datterselskaber og deres kontor, ansatte, medarbejdere, aktionærer, direktører eller nogen af deres agenter udelukker alt ansvar for ethvert tab af profit, direkte eller indirekte tab eller skader af enhver art (inklusive forventede besparelser eller spildte udgifter) som følger af eller er i forbindelse med adgang til, brug af eller afhængighed af vores Hjemmesider - uanset af, sådanne tab eller skader ville forløbe i normal begivenheder, kunne forudses med rimelighed eller forudsiges af eventuelle fejl eller undladelse i Hjemmesiderne forsømmeligt eller ej. Desuden fraskriver Lindt, dens datterselskaber, embedsmænd, ansatte, medarbejdere, aktionærer nogen af deres agenter enhver erstatningspligt og ethvert ansvar der opstår som følge af din brug af eller adgang til tredjeparters hjemmesider.

I det omfang det tillades af gældende lovgivning, frafalder du udtrykkeligt alle erstatningskrav mod Lindt, dens embedsmænd, direktører, ansatte, aktionærer, associerede selskaber eller agenter, der kunne måtte opstå fra din brug eller adgang til vores hjemmesider.

GÆLDENDE LOV OG VÆRNETING

Disse brugerbetingelser samt brugen af denne webside regeres ifølge dansk ret, uden anvendelse af lovvalgsregler. For enhver uenighed eller krav relateret på nogen måde til disse brugerbetingelser af brugen af vores hjemmesider, skal Danmark være værnetinget. Lindt har dog ret til at indlede et søgsmål før nogen kompetent domstol.

Denne hjemmeside er drevet af eller på vegne af [Lindt & Sprüngli (Nordic) AB, som er registeret i Sverige under org.nr 556668-2067 og kan findes på Telegrafgatan 6a, 169 03 Solna, Sverige]. Hvis du har spørgsmål vedrørende disse brugerbetingelser, kontakt os venligst via vores onlineformular: [www.lindt.dk/kontakte-os] eller skriv til os på adressen ovenfor.

Hvis nogen af disse vilkår findes at være ugyldige eller på nogen anden måde umulige at håndhæve, sådanne vilkår skal undgår af disse brugerbetingelser. De øvrige bestemmelser i vilkårene er fortsat gyldige og kan håndhæves i fuld kraft og effekt.