Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Træd ind i vores verden

Oplev, hvad der får Lindt chokolade til at adskille sig fra andet chokolade, og hvad der er unikt ved vores perfekte kombination af lidenskab, kunst og ekspertise.

Man baking a chocolate cake with Lindt EXCELLENCE.

Bag med Lindt

Vores chokoladeeksperter producerer altid kun de allerbedste opskrifter. Hos os finder du den perfekte fristelse til alle de lejligheder, hvor du vil forkæle dig selv med noget sødt samt en række opskrifter tilpasset alle kokkenes forskellige evner. Lær af vores Lindt chokolademestre og opdag din helt egen version af Lindt med vores tips, tricks og lækre opskrifter.

Perfekte smagskombinationer

At kombinere din yndlingschokolade med nogle smage kan skabe en helt ny oplevelse. Planer om at organisere en chokoladesmagning eller bare nyde en hyggelig hjemmeaften? Bliv inspireret af vores forskellige forslag til lækre smagskombinationer fra vores chokoladeeksperter.

Lindt dark chocolate paired with a glass of red wine.

Mød vores Lindt chokolademestre

Vores Lindt chokolademestre har base rundt om i verden, hvilket betyder, at de alle bidrager med et unikt perspektiv, palet og kulinarisk baggrund. Bliv inspireret af deres historier om chokoladeproduktion, bagning og deres lækre kreationer.

Lindt Master Chocolatier smoothing out chocolate in a mould.

Lindts historie

Tag et skridt tilbage i tiden og opdag den rige historie om Lindt chokolade. Det hele starter med vores innovative opfindelser, som derefter fører til den fineste chokolade, vi stadig producerer i dag. Lær om, hvordan Lindt blev til.

läs mer

Rejsen fra "Bean til Bar" til dig

Hos Lindt er vi stolte af den chokolade, vi har skabt så lidenskabeligt siden 1845. Vi stræber efter at skabe den allerbedste chokolade, der matcher med vores etiske og høje bæredygtighedsstandarder. På denne måde kan du altid nyde vores chokolade fuldt ud.

Lär dig mer
Cocoa farmers holding a basket of cocoa pods over their heads.
Woman enjoying a moment of bliss with LINDOR.

Et magisk øjeblik

Selv i løbet af hverdagene kan du forkæle dig selv for en stund, hvor du nyder noget ekstra godt. Læs vores tips og ideer til lidt inspiration til lige sådanne øjeblikke.

Mød Roger

Roger er utroligt beundret over hele verden, ikke kun for sin fantastiske succes som atlet, men også for hans down-to earth personlighed, der har medført mange loyale fans.

Roger Federer is our Lindt Brand Ambassador