

Lindt & Sprüngli Farming Program
Hos Lindt & Sprüngli er vi hensynsfulde. Ikke kun om kvaliteten af vores chokolade - men vi er også interesseret i vores landmænd og deres samfund. Derfor grundlagde vi vores landbrugsprogram. Dette utrolige program gjorde det muligt for os at implementere et system, der giver os mulighed for at spore og verificere hver kakaobønne for at sikre, at vi kun bruger de absolutte fineste ingredienser i vores chokolade. Derudover kan vi også arbejde direkte med vores kakaobønder for at hjælpe dem og deres samfund. Vi er stolte over at være en "Bean to Bar"-producent og vil fortsætte med at bruge vores lidenskab for chokolade til at opbygge en mere retfærdig og bæredygtig verden.
Hvordan vi vælger vores kakaobønner
Lidt fakta om kakao
Antallet af kakaobønner det tager for at skabe en kilo chokolade.
Gennemsnitligt antal kakaobønner i en enkelt kakaobælge.
Omtrentligt antallet af kakaobønner, som et kakaotræ producerer hvert år.
3 grundlæggende elementer for blomstrende kakaotræer
Lindt & Sprünglis "Bean to Bar"-filosofi begynder ved dyrkningen. Her sørger vi for, at kakaotræerne har de perfekte forhold, så de kan blomstre og fremstille de fineste kakaobønner til vores luksuriøse chokolade:
Varmt vejr: kakaotræer trives i høje temperaturer - de mest optimale forhold varierer mellem 18 og 32 grader.
Betydelig nedbør: vanding gennem betydelig nedbør er den vigtigste klimafaktor for at træerne kan vokse.
Masser af skygge: kakaotræer blomstrer i deres naturlige miljø - Regnskoven i Amazonas - hvor de er omgivet af naturlig skygge.


"Den unikke smag af Lindt chokolade kommer fra en omhyggelig udvælgelse og blanding af kakaobønner af høj kvalitet fra verdens bedste regioner." - Lindt Master Chocolatier
- Lindt Master Chocolatier
Hvor kommer kakaobønner fra? Kig ind i kakaobælgen...


Kakaonibs