Tallene om vores luksuriøse Lindt chokolade
1952
Det år, hvor den ikoniske GOLD BUNNY blev født
36
Antallet af EXCELLENCE bar varianter solgt over hele verden
4 milliarder
Antallet af LINDOR trøffler fremstillet hvert år rundt om i verden
Hvad er temperering?
Temperering är processen där choklad värms upp, kyls och värms upp igen. Detta är för att kakaosmöret (fettet i choklad) ska få en mer stabil form och även för att förebygga kristallisering. Vi har bemästrat denna process för att se till att varje Lindtchoklad har en oemotståndligt slät yta och att varje gång du bryter din chokladkaka så hör du det karaktäristiska ljudet av ett lätt krispigt knäpp.
Overtræk
Udsagnsord:
Dette er processen, hvor midten af pralinen er dækket af et lag tempereret chokolade.
Dette er processen, hvor midten af pralinen er dækket af et lag tempereret chokolade.
Vores unikke detaljer
”Hvis man tager sig tid til at lave chokolade af høj kvalitet - skal det være af høj kvalitet fra start til slut. Det er, hvad Lindt handler om."
Lindts vintage reklame og emballage
Hos Lindt & Sprüngli holder vi af vores loyale kunder. Vi lytter til jeres feedback og er dedikerede til at skabe den fineste chokolade, så I kan opleve ægte chokolade-luksus. Gennem årene har vores annoncer afspejlet historiske øjeblikke; fra samarbejde med kunstnere til at illustrere annoncer under Belle Époque, til at bruge fredssymboler til at markere afslutningen på Anden Verdenskrig.