Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Det unikke ved Lindt

4. De bedste ingredienser

Lindt chokolade er ikke hvilken som helst chokolade. Læs videre for at opdage hemmelighederne bag vores chokolade perfektion...



Vi er interesseret i kvalitet

Hos Lindt & Sprüngli mener vi, at chokolade af høj kvalitet kun kan laves med ingredienser af høj kvalitet. Vi anvender denne filosofi på hver ingrediens i vores opskrifter: fra omhyggelig udvælgelse af kakaobønner fra kun de mest berømte kakaodyrkende regioner, til at rejse verden rundt for at købe de bedste ingredienser til vores chokolademesterværker.

Hvorfor gør vi så alt dette? For hos Lindt & Sprüngli går vi op i at producere perfektion fra "bean to bar" - med engagement og passion i hvert trin af processen.

Hazelnuts covered with melted milk chocolate

Vores Lindt Master Chocolatiers skaber konstant nye smagskombinationer, hvor de matcher forskellige ingredienser for at få den unikke smag af vores chokolade. Hver ingrediens undersøges først omhyggeligt og kommer fra de allerbedste producenter over hele verden.

Nødder

Chokolade og nødder er en klassisk kombination. Vi henter vores nødder fra verdens mest prestigefyldte frugtplantager - inklusiv hasselnødder fra Piemonte, Italien - før vi rister dem til perfektion.

Frugt

Ved at kombinere frugt med chokolade åbner en helt ny smagsverden - fra lidt surt appelsin til saftige hindbær og giver os også mulighed for at skabe chokoladeprodukter, der er ligeså innovative som de er lækre.

Krydderier

Vores Lindt chokolademestre eksperimenterer med at tilføje kedelige toner af de allerbedste krydderier - såsom lyserøde peberkorn, chili og Fleur De Sel - for at skabe en endnu mere fantastisk smagsoplevelse.

 


Map of where Lindt's ingredients come from.Map of where Lindt's ingredients come from.

Sådan rister vi vores nødder

På Lindt & Sprüngli rostar vi våra nötter hos oss - till skillnad från andra chokladvarumärken som använder sig av en extern part för detta steg. Våra Lindt chokladmästare som är experter har förfinat denna process under åren där de har kombinerat sina sinnen och skicklighet för att kunna avgöra exakt när nötterna har blivit perfekt rostade innan de slutligen kombineras med vår lyxiga choklad för en oöverträfflig smakkombination.
 
Diagram of the roasting process.Diagram of the roasting process.

Bern

Bern
Substantiv:
Platsen där conching uppfanns. Bern är också huvudstaden i Schweiz och är även med i listan av UNESCOs världsarv.

"Fleur de Sel har de fineste krystaller og den mest delikate smag, som smukt løfter smagsprofilen af ​​vores chokolade."

- Lindt Master Chocolatier.


Conching - en opfindelse fra Lindt

Afslut med perfektion