Lindt & Sprüngli Farming Program: Vores landbrugsprogram

Vores holdbare indkøbsmodel giver os mulighed for at spore vores kakaobønner hele vejen fra deres oprindelse. Dette betyder, at vi kan støtte landmændene og deres samfund i henhold til deres specifikke behov.

 

 

 

Hemmeligheden bag vores chokolade ligger i vores kakaobønner af ekstra høj kvalitet

Hos Lindt & Sprüngli tager vi ansvar for hvert trin: fra valget af kakaobønner til produktionen af de færdige chokoladeprodukter. Dette betyder, at vi producerer chokolade fra "Bean to Bar". Vi ved, at vi først kan opnå en ægte og meningsfuld indflydelse på de lokale forhold, hvis vi ved hvor vores kakaobønner stammer fra, hvem der har dyrket dem, og hvordan de blev produceret. Derfor udviklede vi vores helt eget bæredygtighedsprogram til vores kakaobønner - Lindt & Sprüngli Farming Program.


Vi er stolte af at bruge kakaobønner fra vores Farming Program. Siden 2020 er 100% af vores kakaobønner sporbare og verificeres eksternt af en uafhængig tredjepart. Dette er et stort skridt hen imod vores mål om at købe alle kakaoprodukter (bønner, smør, pulver) gennem bæredygtighedsprogrammer i år 2025.

Vores landbrugsprogram i detaljer

Lindt & Sprüngli Farming Program består af fire søjler

Søjle 1 - Sporbarhed og organisering af avlere
Søjle 2 - Uddannelse og videndeling
Søjle 3 - Investering i dyrkning og samfundsudvikling
Søjle 4 - Verifikation og løbende fremskridt

Læs mere på vores hjemmeside om vores landbrugsprogram og de trin, vi tager for at forbedre vores bønders levevilkår, deres familier og samfundet.

Lær mere
Children receiving an education.

Fokus på uddannelse

Siden 2008 har Lindt & Sprüngli renoveret 29 skoler i Ghana.

Adgang til rent vand

Siden 2008 har Lindt & Sprüngli Farming Program finansieret mere end 210 borehuller i Ghana.

 

Støtte til landmænd og deres familier

Cirka 400 lidenskabelige undervisere arbejder med kakaobønder som en del af vores Lindt & Sprüngli Farming Program.

Clean and safe water access

Empowerment through education

Support for farmers and their families

Protecting the planet

Hazelnuts covered with liquid milk chocolateHazelnuts covered with liquid milk chocolate

Bæredygtigt fremskaffede hasselnødder

Hele uforarbejdede hasselnødder er en vigtig ingrediens i nogle af vores chokoladeprodukter. Lær, hvordan vi arbejder for at sikre, at alle vores hasselnødder kommer gennem bæredygtighedsprogrammer.

RSPO-certificeret palmeolie

Vi forstår den indflydelse, som den ukontrollerede dyrkning af palmeolie kan have på regnskove og biodiversitet. Derfor overvåger vi konstant brugen af ​​vores produkter og er forpligtet til kun at købe bæredygtig RSPO-certificeret palmeolie.

Genanvendelig emballage

Vi forsøger at skabe en balance mellem visuelt tiltalende emballage og kvalitetsaspekter forbundet med produktbeskyttelse. Vi prøver altid at reducere emballagestørrelserne og bruge genanvendelige materialer, hvor det er muligt.

CO2-reduktion

Energi bruges i de forskellige produktionsstadier til at fremstille chokolade, såsom opvarmning, afkøling og transport. Drivhusgasemissioner kan være resultatet af alle disse processer. Vi er forpligtet til at udvikle et videnskabeligt baseret mål for emissioner fra hele vores værdikæde med et langt mål at nå netto-nuludledning.