Your company account is blocked and you cannot place orders. If you have questions, please contact your company administrator.

Lindt & Sprüngli Farming Program: Vores landbrugsprogram

Vores bæredygtige indkøbsmodel gør det muligt for os at spore vores kakaobønner helt tilbage til deres oprindelse. Det giver os mulighed for at støtte bønderne og deres lokalsamfund på stedet i henhold til deres specifikke behov. Efter at have nået vores mål om at købe 100 % af vores kakaobønner gennem Farming Program i 2020, udvidede vi programmet til at omfatte bæredygtigt indkøb af kakaosmør i 2021 og kakaopulver i 2022.

 

 

 

Kakao af høj kvalitet er hjertet i vores chokolader

Hos Lindt & Sprüngli fører vi tilsyn med alle trin i chokoladefremstillingsprocessen: fra udvælgelsen af kakaobønnerne til produktionen af de færdige chokoladeprodukter. Det betyder, at vores chokolade produceres fra "bønne til stang". Vi forstår, at vi kun kan gøre en meningsfuld forskel for de lokale forhold, hvis vi ved, hvor vores kakaobønner kommer fra, hvem der har dyrket dem, og hvordan de er produceret. Det er derfor, vi udviklede vores eget bæredygtighedsprogram for kakao i 2008 - Lindt & Sprüngli Farming Program.

Vi er stolte af at bruge kakaobønner fra vores Farming Program i vores chokolader. Efter at have nået vores mål om at købe 100 % af vores kakaobønner gennem Farming Program i 2020, udvidede vi Farming Program til også at omfatte kakaosmør i 2021. I 2022 var vi også i stand til at købe en lille mængde kakaopulver gennem Faming-programmet for første gang. Det er store skridt i retning af vores mål om at købe alle vores kakaoprodukter (bønner, smør, pulver og chokolademasse) gennem bæredygtighedsprogrammer inden 2025.

Vores landbrugsprogram i detaljer

Lindt & Sprüngli Farming Program består af fire søjler:
Søjle 1 - sporing af vores bønner
Søjle 2 - Uddannelse af landmænd
Søjle 3 - Investeringer til landmænd og lokalsamfund
Søjle 4 - Uafhængig verificering af vores program

Besøg vores Farming Program-hjemmeside for at lære mere om de skridt, vi tager for at støtte kakaobønder, deres familier og lokalsamfund.

Læs mere
Children receiving an education.

Fokus på uddannelse

Siden 2008 har Lindt & Sprüngli bygget eller renoveret i alt 43 skoler til gavn for ca. 6.700 børn.

Adgang til rent vand

Omkring 175.000 medlemmer af lokalsamfundet nyder godt af 321 drikkevandssystemer og borehuller, der er bygget og fungerer siden 2008.

 

Støtte til landmænd og deres familier

1.017 passionerede feltmedarbejdere arbejder med kakaobønder i Lindt & Sprüngli Farming Program.

Clean and safe water access

Empowerment through education

Support for farmers and their families

Protecting the planet

Hazelnuts covered with liquid milk chocolateHazelnuts covered with liquid milk chocolate

Bæredygtigt fremskaffede hasselnødder

Hele uforarbejdede hasselnødder er en vigtig ingrediens i nogle af vores chokoladeprodukter. Lær, hvordan vi arbejder for at sikre, at alle vores hasselnødder kommer gennem bæredygtighedsprogrammer.

RSPO-certificeret palmeolie

Vi forstår den indflydelse, som den ukontrollerede dyrkning af palmeolie kan have på regnskove og biodiversitet. Derfor overvåger vi konstant brugen af ​​vores produkter og er forpligtet til kun at købe bæredygtig RSPO-certificeret palmeolie.

Genanvendelig emballage

Vi forsøger at skabe en balance mellem visuelt tiltalende emballage og kvalitetsaspekter forbundet med produktbeskyttelse. Vi prøver altid at reducere emballagestørrelserne og bruge genanvendelige materialer, hvor det er muligt.

CO2-reduktion

Energi bruges i de forskellige produktionsstadier til at fremstille chokolade, såsom opvarmning, afkøling og transport. Drivhusgasemissioner kan være resultatet af alle disse processer. Vi er forpligtet til at udvikle et videnskabeligt baseret mål for emissioner fra hele vores værdikæde med et langt mål at nå netto-nuludledning.