0

Chokolade & kaffe

Med kaffens righoldige udvalg af forskellige smagskarakterer og så mange lækre Lindt EXCELLENCE varianter at vælge imellem, er der lagt op til et utal af vidunderlige kaffe- og chokoladekombinationer.

Trinvis vejledning til kaffe- og chokoladesmagning

Husk at nyde hvert eneste trin i denne sanselige rejse. Det gælder også pakkens udseende, lyden, når du åbner den, og det første duftstrejf, der rammer dig, når den er åbnet.
Dernæst tager du en kop kaffe og slubrer lidt af væsken fra en teske, mens du sørger for, at væsken spredes jævnt i munden, så alle de forskellige nuancer kan spores.

Snus til chokoladen og nyd aromaen, før du brækker et stykke af og lytter til knækket. Put et lille stykke i munden, og lad det smelte langsomt. For at få det fulde udbytte af chokoladens duft skal du sørge for at trække vejret igennem munden og ånde ud igennem næsen for helt at trænge igennem til dine sanser.
Tænk på aromaen, konsistensen og hvor lang tid, chokoladen er om at smelte. Når du til sidst har sunket chokoladen, skal du overveje smagen, og hvor længe den bliver hængende.

Tag straks derefter endnu en slurk kaffe, og læg mærke til, hvordan smagen kombineres med den chokolade, du lige har spist. Klæder smagene og duftene hinanden, eller modsiger de hinanden? Måske frigør den ene mere markant smag end den anden?