0

Varm chokolade

Filmen "Chocolat" inspirerede chokolademestrene hos LINDT til at skabe denne vidunderlige varme chokolade.

4-6

15-30 minutter

LINDT EXCELLENCE 70%,

Let

Ingredienser

    1 liter mælk
    Kornene fra 1 Madagascar vaniljestang
    1 stang kanel
    3/4 tsk. (3,5 g) hele, sorte peberkorn
    200 g LINDT Excellence 70 %, hakket

Serveres varm med en skefuld flødeskum.

Anvisninger

  • 1

    Opvarm mælken

      • Opvarm mælk og krydderier til kogepunktet (må ikke koge).
  • 2

    Tilsæt chokoladen

      • Tilsæt den smeltede chokolade, og pisk til den er smeltet.
  • 3

    Tag gryden fra varmen

      • Tag gryden fra varmen, og lad den hvile i 25 minutter for at frigive krydderiernes aroma.
  • 4

    Servering

      • Si væsken, og varm den op igen, før den serveres.