0

Stracciatella mousse

Moussen er inspireret af den klassiske italienske is, Stracciatella, og kombinerer cremet hvid chokolade med spåner af mørk chokolade. Utrolig lækker!

15-30 minutter

LINDT Excellence White Vanilla

Let

Ingredienser

300 g LINDT EXCELLENCE A Touch of Vanila, hakket
100 g LINDT EXCELLENCE 85 % chokolade, hakket.
3 spsk. (45 ml) rom
475 ml piskefløde
4 æggeblommer

 

Only use the freshest eggs when making this recipe.

Anvisninger

  • 1

    Smelt chokoladen

    •  Smelt den hakkede hvide chokolade, tilsæt rom, og rør det til en glat pasta. Tilsæt lidt varmt vand, hvis pastaen er for stiv. Stil den til side.

  • 2

    Pisk fløden

      • Pisk fløden i en anden skål, og stil den i køleskabet.


  • 3

    Pisk æggeblommerne

      • Pisk æggeblommerne i en anden skål.
  • 4

    Kom den hvide chokolade

      •  Kom den hvide chokolade i æggeblommerne og rør rundt, til det er blandet godt sammen.


  • 5

    Fold piskefløden

      • Fold piskefløden i.


  • 6

    Fold chokoladen i

      • Fold den mørke, hakkede chokolade i.


  • 7

    Kom det i en skål

      • Kom det i en skål eller individuelle serveringsglas, og dæk til med husholdningsfilm.


  • 8

    Afkøl

      • Afkøles minimum 6 timer eller natten over.

Anmeldelser