0

Klassisk chokoladebrownie

Alle har deres helt egen yndlingsopskrift på brownie, og denne tilhører en af LINDTs chokolademestre. Resultatet af en brownie afhænger ikke kun af ingredienserne men også af, at den ikke bages for længe.

For 4 to 6 people

15-30 minutter

LINDT Excellence 70%

Let

Ingredienser

75 g sukker
300 g LINDT Excellence 70 %, hakket
3 æg
150 g sukker
1 tsk. vaniljeekstrakt
½ tsk. salt
150 g hakkede valnødder
120 g mel

 

Try using a bar of LINDT EXCELLENCE 70% in place of one bittersweet bar for a more intense Brownie

Anvisninger

  • 1

    Forvarm

      • Forvarm ovnen til 180 ˚C.
  • 2

    Smør

      • Smør en bageform på 20 x 20 cm, og beklæd den med bagepapir.
  • 3

    Smelt chokoladen

      • Smelt chokoladen og smørret over vandbad i en gryde ved lav varme eller i en mikroovn (medium styrke, 15 sekunders intervaller med omrøring mellem intervallerne). Rør rundt hele tiden.
  • 4

    Fjern

      •  Fjern gryden fra varmen, og lad chokoladen afkøle en smule.
  • 5

    Pisk

      • Pisk æg, sukker, vanilje og salt godt sammen.
  • 6

    Tilsæt den smeltede chokolade

      • Tilsæt den smeltede chokolade, og pisk forsigtigt i hånden eller med en håndmikser med lav hastighed, til det hele er blandet godt sammen.

       

       

       

  • 7

    Tilsæt melet

      •   Tilsæt melet og valnødderne, og rør rundt, til det hænger sammen.

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

       

  • 8

    Hæld blandingen

      • Hæld blandingen i den forberedte bageform, og bag i ca. 20 minutter.

       

       

       

       

       

  • 9

    Opbevares

      • Opbevares i en lufttæt beholder.

       

       

Anmeldelser

kinni117 - 16-01-2017 -

I opskriften mangler angivelse af smør,- dog går jeg ud fra at 75 gr. sukker, skulle have været 75 gr. smør. Jeg har for øvrigt med stor succes lavet chokolademousse efter Lindt`s opskrift. Det gjorde ikke smagen dårligere at udskifte en plade ren chokolade med chili-chokolade.