0

Jordbær dyppet i chokolade

Den ultimative sammensætning af chokolade og frugt.

15-30 minutter

LINDT Dark or White Chocolate

Let

Ingredienser

3 plader (100 g hver) LINDT Bittersweet eller hvid chokolade, hakket. 
12-14 mellemstore jordbær

Pynt

  • ½ plade LINDT mørk eller hvid chokolade, hakket

Jordbær dyppet i chokolade holder ikke ret længe! Dyb dem i chokoladen så tæt på serveringstidspunktet som muligt.

Anvisninger

  • 1

    Tør jordbærrene af

      • Tør jordbærrene af med en fugtig klud, og dup dem tørre. Undlad at skylle dem.
  • 2

    Smelt chokoladen

      • Smelt chokoladen over vandbad eller i mikroovnen.
  • 3

    Hold i jordbærrene

      • Hold i jordbærrenes grønne top, og dyp dem i den smeltede chokolade.
  • 4

    Ryst forsigtigt

      • Ryst forsigtigt den overflødige chokolade af, og anbring jordbærrene på en bakke med bagepapir.

       

       

  • 5

    Afkøl

      • Anbring bakken i køleskabet i ca. 5 minutter, til chokoladen er størknet.
  • 6

    Dryp jordbærrene

      • Dryp jordbærrene med chokolade i kontrastfarve ved hjælp af en sprøjtepose. Det giver jordbærrene et elegant og professionelt udseende.

Anmeldelser