0

Iskold chokolade og banan-milkshake med varmt kokosskum

4

45-60 minutter

LINDT Excellence 70%

Medium

Ingredienser

150 g LINDT Excellence 70 %
750 ml kokosmælk, usødet
Korn fra 1 stang vanilje
100 g sukker
2 modne bananer

 

 

Anvisninger

  • 1

    Bræk

      • Bræk chokoladen i små stykker.
      • Opvarm kokosmælken sammen med vaniljekornene og sukkeret. Gem 1/3 (250 ml) af mælken til skummet.
      • Fjern gryden fra varmen, tilsæt de små stykker chokolade og den resterende kokosmælk (500 ml), og rør rundt, til chokoladen er smeltet.
      • Sæt blandingen i fryseren i ca. 1 time.
      • Rør i den med jævne mellemrum.


  • 2

    Skræl

      • Skræl bananerne, og skær dem i skiver.
      • Kom dem i den iskolde chokolade og kokos-blanding, og blend til en jævn konsistens.
      • Hæld milkshaken i fire glas.
         
  • 3

    Opvarm

      • Opvarm den resterende kokosmælk i en høj kasserolle.
      • Pisk blandingen med en håndmikser, til den skummer.
      • Hold kasserollen lidt på skrå, og fordel skummet ligeligt over chokolade og banan-milkshaken i de 4 glas.

       

Anmeldelser