0

Hvid chokolade creme brûlée

Bryd igennem karameloverfladen, og nyd cremen, der venter dig.

6

30-45 minutter

LINDT Excellence White Vanilla

Medium

Ingredienser

475 ml piskefløde
5 æggeblommer
65 g sukker
Et nip salt
100 g LINDT EXCELLENCE A Touch of Vanila
Melis til karamellisering, ca. 1 tsk. pr. ramekin

Server creme brûlée som den er eller med lidt frisk frugt.

Anvisninger

  • 1

    Forvarm

      • Forvarm ovnen til 150 ˚C.


  • 2

    Anbring 6 ramekiner

      • Anbring 6 ramekiner i et ildfast fad, der er dybt nok til at kunne fyldes med vand til midten af ramekinerne.
  • 3

    Pisk

      • Pisk æggeblommer, sukker og salt sammen i en ildfast skål.


  • 4

    Opvarm

      • Opvarm piskefløden til kogepunktet, og tilsæt hakket chokolade. Rør eller pisk, til chokoladen er helt smeltet.

       

  • 5

    Hæld langsomt

      •  Hæld langsomt den varme fløde i æggeblommerne under konstant piskning.


  • 6

    Si

      • Si blandingen, og hæld den i ramekinerne i det ildfaste fad, og sæt det i ovnen. Fyld det ildfaste fad med varmt vand, til det når midt på ramekinerne. Denne metode forhindrer, at vandet "pjasker" op i creme brûlée-blandingen.


  • 7

    Bages

      • Bages i 30-35 minutter.

       

       

  • 8

    Tag dem ud

      • Tag dem ud af ovnen, lad dem afkøle, og sæt dem i køleskabet. Kan tilberedes dagen før servering.

Anmeldelser