0

Chokoladetrøfler

Små luksuriøse konfektstykker fremstillet af en kombination af chokolade og fløde, der også kaldes ganache. Sæt dit personlige præg på trøflerne, og overrask dine venner!

15-30 minutter

LINDT Chocolate

Let

Ingredienser

Ganache for the milk chocolate truffles

  •  60 ml piskefløde
  •  150 g LINDT mælkechokolade, hakket
  •  15 g blødt smør

 

Ganache til mørke chokoladetrøfler

  • 60 ml piskefløde
  • 150g LINDT Bittersweet chokolade, hakket
  • 15 g blødt smør

Ganache til hvide chokoladetrøfler

  • 60 ml piskefløde
  • 150g LINDT hvid chokolade, hakket

 

 

På grund af det høje fedtindhold smelter trøfler i hånden, når du ruller dem.

Anvisninger

  • 1

    Opvarm fløden

      • Opvarm fløden til det går i kog, tilsæt den hakkede chokolade, og fjern gryden fra varmen.

       

  • 2

    Rør eller pisk

      • Rør eller pisk, til chokoladen er smeltet helt.

       

  • 3

    Kun til hvide

      • Kun til mælke- eller mørke trøfler: Kom smørret i og rør rundt, til ganachen er glat.
  • 4

    Kom det i en skål

      • Kom det i en skål, og dæk med husholdningsfilm. Sørg for, at filmen har kontakt med hele overfladen af ganachen.
  • 5

    Afkøl

      • Afkøl natten over, eller til ganachen er stivnet.
  • 6

    Formning af trøflerne

      • Brug en melonudstikker, en lille isske eller en teske.
      • Rul ganachen til en kugle, og anbring den på pergamentpapir.
      • Rul de færdige trøfler i usødet kakaopulver (se "Færdiggørelse af trøfler" for at få flere tips).

       

Anmeldelser