0

Chokoladeklumper med nødder

Denne opskrift er enkel og elegant. Server chokoladeklumperne til kaffen ved dit næste middagsselskab.

16

15-30 minutter

LINDT Excellence 70%

Let

Ingredienser

100 g LINDT Excellence 70 %
75 g hasselnødder eller mandler, hakkede, let ristede
75 g valnødder, hakkede, let ristede

Udskift med andre nødder efter ønske.

Anvisninger

  • 1

    Rist nødderne

      • Rist nødderne på en pande ved mellemvarme. Ryst og rør rundt konstant, indtil nødderne begynder at blive gyldenbrune. Hæld nødderne i en skål.
  • 2

    Smelt chokoladen

      • Smelt chokoladen, og lad den afkøle, indtil den begynder at størkne på skålens sider.
  • 3

    Tilsæt chokoladen

      • Tilsæt chokoladen til de hakkede nødder, og rør grundigt.
  • 4

    Sæt klumperne

      • Brug en teske til at sætte klumper af blandingen på en bageplade med bagepapir.
  • 5

    Lad dem størkne

      • Lad dem størkne på et køligt sted.

Anmeldelser