0

Chokoladefondue

Det eneste, der er mere nærende for krop og sjæl, er at dele med din familie og venner.

4

15-30 minutter

LINDT Chocolate

Let

Ingredienser

  • 1 plade (100 g) LINDT mørk chokolade, hakket
  • 1 plade (100 g) LINDT mælkechokolade, hakket
  • 160 ml fløde (piskefløde, kaffefløde eller halvt af hver)

Tilbehør

  • Sandkage i firkanter
  • Frisk frugt: vindruer, jordbær, bananer, æbler, pærer, ananas
  • Tørret frugt: abrikoser, ananas, ferskner, papaya, mango skumfiduser

 

Du kan også lave chokoladefondue udelukkende af mørk chokolade eller mælkechokolade.

Anvisninger

  • 1

    Opvarm fløden

      • Opvarm fløden i en kasserolle, til den begynder at koge.
  • 2

    Tag gryden fra varmen

      • Tag gryden fra varmen, og tilsæt den hakkede chokolade. Rør rundt, til chokoladen er smeltet.

       

  • 3

    Hæld chokoladen

      • Hæld chokoladeblandingen i fonduegryden, og server.

Anmeldelser