0

Chokoladeblinier med jordbæryoghurt is

Mums...

4

45-60 minutter

LINDT Excellence 70%

Ambitiøs

Ingredienser

Til isen

400 g frosne jordbær
250 g jordbæryoghurt
50 g flormelis

Til blinierne

150 g LINDT Excellence 70 %
2 æg
100 ml mælk
1 tsk. bagepulver
150g mel
1 spsk. chokoladepulver
1 æggehvide
1 nip salt
30 g sukker
Klaret smør
Flormelis til at drysse over
Finthakkede basilikumblade til pynt
Smeltet LINDT chokolade til at hælde over (efter smag)

Anvisninger

  • 1

    Purér frugten

      • Kom de frosne jordbær, jordbæryoghurt og flormelis i en blender, og purér det til en glat konsistens. Hæld blandingen i en skål, og sæt den i fryseren i en halv time.
  • 2

    Bræk chokoladen

      • I mellemtiden brækkes chokoladen i små stykker. Bland æggene med mælken, bagepulveret, melet og chokoladepulveret. Tilsæt et nip salt til æggehviden, og pisk til den er stiv. Under piskningen tilsættes sukkeret langsomt. Fold æggehvide og chokoladestykker i dejen.
  • 3

    Steg blinierne

      • Lav små, gyldenbrune blinier ved at stege dem i det klarede smør. Læg en skefuld jordbæryoghurt is på hver af de 4-5 bagte blinier, pynt dem med finthakkede basilikumblade, og drys flormelis over. Hæl smeltet chokolade over blinierne efter smag, og server.

Anmeldelser