0

LINDOR - det pure guld

LINDOR-oplevelsen

Det er en helt ubeskrivelig fornemmelse at holde en Lindor trøffel i hånden. Den rammer alle dine sanser, og du nyder duften af den søde chokolade, når du står med den bløde folie i hånden og langsomt pakker den lækre chokolade ud. Når du forsigtigt har foldet indpakning væk, står du med en perfekt, rund chokoladetrøffel. Du står med den i fingrene, mens den langsomt begynder at smelte, og det betyder, at du skal skynde dig at putte den i munden! Det, der følger efter at have pakket et så indbydende stykke chokolade ud, er det reneste, pureste guld. Det er den ægte Lindor-oplevelse.

LINDT og OR

Den første Lindor chokoladetrøffel blev skabt for over 60 år siden. LINDTs chokolademester og hans kolleger havde travlt med at skabe herlig chokolade, og de havde ingen anelse om, at de var ved at finde frem til noget så unikt og dyrebart som chokoladens "pure guld". Mens navnet LINDT er ensbetydende med den fineste chokolade, blev det franske ord for guld – "Or" – brugt til at navngive den smukke chokoladetrøffel, Lindor.

En fastslået ædelsten

Lindor navnet bringer løfter om det reneste guld, og det er for længst bevist! Det kan næppe overraske, eftersom chokoladen var så glat og uimodståelig. Alle i Schweiz ville bare have mere! I 1949 fejrede stort set alle i Schweiz jul med Lindor, og da julen var overstået, ville man have mere... Var Lindor kun beregnet til jul?

Lanceringen af det pure guld

Året var 1949, og dagene i Schweiz gik som altid, mens en glad forventning om den kommende jul hang i luften. Efter at LINDTs chokolademestre havde kreeret en ny smelte i munden-sensation, Lindor, nåede den lækre chokolade frem til butikkerne og schweizernes hjerter netop i tide inden jul, hvor den gjorde livet en lille smule sødere!

Lindor trøflens blanke, røde udseende gjorde den lige så festlig som en julekugle, og derfor var den perfekt til at bringe julestemning i de schweiziske hjem. Men i det nye år, da Lindor forsvandt fra hylderne, blev mange chokoladekendere ved med at efterspørge den, og det var chokolademestrene selvfølgelig kede af ikke at kunne efterkomme. Hvad skulle de gøre for at redde situationen?

Den gyldne løsning

LINDTs chokolademestre ville have LINDOR trøfler til at være en lyksalig mundfuld hver eneste måned året rundt, og de tryllede for at opfylde drømmen. Med basis i den udsøgte trøffelkugle gik chokolademestrene i gang med at skabe andre Lindor oplevelser i forskellige formater som chokoladestænger, påskeæg og andre lækre udgaver. Disse nye frembringelser hvilede på den berømte opskrift og gav samme oplevelse af at smelte i munden. Siden da har passionerede tilhængere og kendere nydt deres yndlingschokolade hele året, og alle er enige om, at Lindor passer til en hvilken som helst årstid. Det spiller ingen rolle, om det sner eller om solen skinner. Lindor er altid perfekt...