0

The LINDT Difference

Jagten på den perfekte chokolade kan kun vindes, når passion, kunst og ekspertise går op i en højere enhed med fremragende håndværksmæssige kunnen, som den udøves af LINDTs chokolademestre. Den hengivenhed til chokolade, som LINDTs chokolademestre udviser, bygger på over 165 års erfaring og kendskab til hvert eneste lille trin i processen med fremstilling af chokolade.

Den fineste kakao

LINDTs historie begynder med kakaobønnerne.  De er plukket i hånden på de fineste plantager rundt omkring i verden, som for eksempel Ecuador, Madagaskar, Ghana og Caribien, og i LINDT chokolade finder du verdens bedste kakaobønner, nemlig Criollo og Trinitario.

Ristning

LINDTs chokolademestre har udviklet en særlig proces, hvor de enkelte bønner ristes, så de får den optimale smag, og derefter blandes med perfekt omhu til fremstilling af den udsøgte smagsoplevelse, som er indbegrebet af LINDT chokolade. Bønnerne kværnes i flere omgange til fine korn, der giver LINDT chokoladen sin dejlige smeltekonsistens. Jo mindre kornene er, desto bedre er chokoladens smeltekonsistens.

Fineste kakao

Ristning

Conching

Ingredienser ud over kakao

Det færdige produkt

Conching

Året 1879 betød en revolution for chokoladefremstilling, da Rodolphe Lindt opfandt den nu så berømte conching-proces – en lang proces med omhyggelig blanding, omrøring og ventilering af den varme, flydende chokolade, så den opnår den fine smeltekonsistent og kvalitet, som vi kender fra LINDT chokolade.

Ikke kun kakao

Udover omhyggeligt at udvælge de allerbedste ingredienser fra udvalgte områder i verden og finde frem til den mest udsøgte høst er chokolademestrene konstant på udkig efter ny inspiration til forbedring af den fine smeltechokolade og parate til at flytte grænser for nye smagssammensætninger.

Det færdige produkt

Den omhyggelige tempereringsmetode, som LINDTs chokolademestre anvender, giver chokoladen den indbydende bløde glans og det karakteristiske "knæk". Selv den mindste lille detalje overvåges med aldrig svigtende passion og engagement i produktet.